프로필

내 사진
Busan, South Korea
Salut ! Numele meu este Angie, am 25 de ani si sunt din Bucuresti. Acesta este blogul meu...Nimic interesant pana acum, insa ceea ce ma face un pic mai diferita este faptul ca am vrut sa imi implinesc un vis, acela de a trai in alta tara, o tara aleasa de mine, o tara in care sa imi fac noi prieteni, o tara despre care nu stiam foarte multe , o tara cu civilizatie si cultura total diferite de Romania. Si am ales Coreea de Sud. Pe acest blog veti descoperi tot ce este nou despre Coreea de Sud, cum este vremea in fiecare zi, locurile pe care le-am vizitat, idei despre mancare, idei despre oameni si conceptiile lor si multe alte detalii pe care le poti afla daca iti place aceasta tara si daca doresti sa o vizitezi vreodata (si din moment ce ai ajuns sa imi citesti blogul, atunci inseamna ca ai o curiozitate despre Coreea si o idee unde se afla aceasta tara pe harta lumii :). Sper sa fiu de folos cu toate informatiile oferite si astept orice intrebare legata de mine, de viata mea aici si despre aceasta tara incredibil de interesanta. Cu drag, Angie

블로그 보관함

2015년 2월 24일 화요일

VOCABULAR : MANCARE – CARNE – 유류 (MEATS)

1. 돼지고기 (dwejikogi) – CARNE DE PORC (pork)

삼겹살 (samkyeopsal) – CARNE DEZOSATA DE PORC (boned rib of pork)
햄 (haem) – SUNCA (ham)
소시지 (sosigi) – CARNATI (sausage)
베이컨 (beicon) – SUNCA, KAIZER (bacon)

2. 소고기 (sogogi) – VITA (beef)

안심 (ansim) – MUSCHI DE VITA (tenderloin)
등심 (deungsim) – MUSCHI DE VITA ,partea din spate (sirloin)
우족 (ujok) – PICIOARE DE VITA (beef feet)
갈비 (galbi) – COASTE DE VITA (ribs)

3. 닭고기 (dalkgogi) – CARNE DE PUI (chicken meat)

4. 오리고기 (origogi) – CARNE DE RATA (duck meat)

댓글 없음:

댓글 쓰기